Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Allium

Produkt nr.:10784127
Kr 3,800.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:42,5 x 42,5
Ark:52 x 52,5
Teknikk: Silketrykk
Opplag:6 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Marie-Ann Mürer

Marie-Ann Mürer (f.1946)

 

Marie-Ann Mürer er utdannet ved Vestlandet Kunstakademi og ved Universitetet i Bergen. Hun arbeider som billedkunstner og skulptør. 

 

Marie-Ann Mürer - Kunstner og grafiker

Marie-Ann Mürer arbeider som grafiker med en variasjon av teknikker, blant annet arbeider hun med dyptrykk, fotopolymer og silketrykk
Hun beskriver hennes arbeid og teknikk som at hun har alltid arbeidet med oppmerksomhet rundt hva som oppstår når to virkeligheter, eller deler av to virkeligheter møtes. Ikke kompliserte konstruksjoner, men de enkle og hverdagslige tilfeldigheter.
Det har ført til at jeg har arbeidet mye med collage, både i skulptur og bilder. Teknikken er grafikk; for det meste dyptrykk fotopolymer. Ulike fibermaterialer har vært et gjennomgangs- materialtema. Ved å bruke eget produsert klutepapir av farget bomullstøy og japanpapir farget med akvarellfarge, kan jeg bruke teknikken chine collé. Papirbiter plasseres på trykkplatene og limes til trykkepapiret i én trykkeprosess. Ett trykk består også ofte av flere sammensatte trykkplater og tilfredsstiller ”collagebehovet”. Det gjør også det grafiske bladet mer konkret, står mer alene som objekt og får et mer fysisk preg.


Marie-Ann Mürer om verkene hos Kunstverket Galleri

Min mor, Gunvor Mürer var tekstildesigner og jobbet hele sitt yrkesliv i norsk tekstilindustri. Mange hjem og offentlige institusjoner har fremdeles gardiner og duker som hun har designet. Men de første årene etter krigen laget hun mønster til tapeter etter oppdrag fra Vallø Tapetfabrik ved Tønsberg. Disse tidlig 50-tallstapeter, som jeg har noen ruller av, har vært det direkte grunnlag og inspirasjon til dette prosjektet. De i utganspunktet håndmalte mønstre og planter er plukket ut ett for ett og blitt fremhevet med det personlige uttrykket hver av dem har.

For meg har det vært en glede å ”samarbeide” med min mor. Samtidig har det ført meg videre i undersøkelsen av hvordan vi omskriver og bearbeider naturuttrykk og bruker det som speil i eget liv.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2021 © Kunstverket Galleri AS