Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

U.T (særtrykk)

Produkt nr.:10955100
Kr 8,800.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:80,5 x 60,5
Ark:106,5 x 75,5
Teknikk: Silketrykk
Opplag:4 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.

Om Anna Kristin Ferking

Anna Kristin Ferking(f.1962)

 

Anna Kristin Ferking bor i Stavanger og arbeider innen det grafiske feltet og med maleri. Ferking har en Ba i Fine Art fra kunstakademiet i Bergen.

 

Anna Kristin Ferking - Bakgrunn

Det var i det grafiske verkstedet Anna Kristin Ferking utviklet seg som kunstner, med tidlig læring i de ulike teknikkene på verksteder i Frankrike 1988/89 og Skottland 1999/2008. Ferking som grafiker ble lagt merke til rundt år 2000 og ble kjent for sine fargerike landskap fra sørvestkysten av Norge. Ferkings stiliserte uttrykk besto av rene flater satt sammen i naivistiske komposisjoner,  figurasjon på grensen til abstraksjon.  Det er stoffligheten i det grafiske feltet som Ferking først ble tiltrukket av, den sannselige overflaten og tekstur som er avgjørende for god trykkekunst. Det grafiske verkstedet er dessuten et ideellt sted for en kolorist, dynamikken i blanding av farger medfører en fundamental forståelse for tallrike fargenyanser. Silketrykk, i den møysommelige oppbyggningen av et bilde, farger applikert lag på lag, er inngående kunnskap om farger avgjørende. I de senere årene har hun eksperimentert mye med ulike teknikker og materialer, særlig under sin studietid i Bergen (2015-2018) og er nå inne i en ny epoke av sitt kunstnerskap.
 

Anna Kristin Ferking - Metode

Jeg trenger ofte en konkret ide til å starte arbeidet. Men i prosessen videre handler det om å komme i en meditativ tilstand, tilstedeværelse og det som oppstår når jeg ikke tenker. Min erfaring er at intuisjon er sterkt forbundet med tidligere sanseopplevelser som kommer til uttrykk i den kreativ prosessen. Mitt formidlings språk er abstrakt, som er en måte å fange det formløse, det usynlige, og det vi fornemmer men som er uhåndgripelig. 
 

 

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS