(f. 1960)

Erik Solheim

Erik Solheim er utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Hospitant ved grafikkavdelingens litografiverksted under Eystein Hanche-Olsen. Driftsansvarlig for litografiverkstedet ved SHKS (senere KHiO) fra 1988.

Erik Solheim er utøvende billedkunstner og arbeider som 1.amanuensis ved Kunsthøgskolen i Oslo.I tillegg til grafikkfaglige samarbeidsprosjekter med en rekke kunstnere, har han siden debututstillingen i 1990 hatt sin egen kunstneriske praksis og utstillingsvirksomhet.

 
Erik Solheim - Utstillinger
Erik Solheim har hatt separatutstillinger ved bl.a. Kongsberg Kunstforening og Galleri Norske Grafikere og har deltatt på en rekke kollektivutstillinger, deriblant Høstutstillingen.

Vi gjør vårt ytterste for å gjengi bildene mest mulig korrekt, men gjør oppmerksom på at enkelte bilder kan variere noe i farger fra skjerm til skjerm. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og utsolgte bilder.

UTDANNING

1978-82: Statens Håndverks og Kunstindustriskole /SHKS

INNKJØPT AV

Nesodden Kommune
Norsk Jazzforum
Høgskolen i Oslo og Akershus
Norges Bank

UTSTILLINGER

Separatutstillinger (i utvalg)

2016: Galleri Vanntårnet
2016: Galleri Helleviktangen
2013: Galleri Norske Grafikere
2012: Fredrikstad Kunstforening
2012: Kongsberg Kunstforening

Kollektivutstillinger

Høstutstillingen i Oslo
Wimbledon, England
Hangzhou, Kina

ANNET

Stillinger, medlemskap og verv

BA / MA studenter med spesialisering Grafikk KHiO
Norske Grafikere
Forskerforbundet

Ved å trykke på "Godta alle" godkjenner du at vi kan samle inn informasjon om deg til forskjellig bruk. F.eks funksjonalitet, statistikk og markedsføring