Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Arild Yttri

Gravørens datter, voksen

Produkt nr.:10660157
Kr 3,600.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:11,5 x 15,5
Ark:25 x 34
Teknikk: Kobberstikk
Opplag:80 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Arild Yttri

Arild Yttri (født 1958)


Arild Yttri er utdannet ved Statens kunstakademi og Bergen kunst og håndverkskole. I tillegg til dette har han gjennomført studieopphold ved Kunstakademiet i Stockholm og Sentral Academi of Applied Art i Bejiing, Kina.


Gravøren Arild Yttri

Arild Yttri har sin bakgrunn som gravør i Norges bank, der han arbeider med utformingen av nye frimerker og pengesedler. Som kunstner arbeider han med kobberstikk, noe som er en av de eldste grafiske teknikkene i Europa. Han representerer et håndverk og en tradisjon som strekker seg tilbake til 1400-tallet og besitter en teknikk som få behersker bedre i Norge. Det kommer tydelig frem en glede over å mestre teknikken i hans arbeider, her møter vi en dialog mellom det eksakt registrerte og det formale. I denne dialogen mellom det gjenkjennelige og det formale bruker han ofte portretter av familiemedlemmer eller verker fra renessansen som utgangspunkt.

Arild Yttri har deltatt flere ganger på Høstutstillingen, Østlandsutstillingen og Vestlandsutstillingen. Han er innkjøpt av bl. a. Nasjonalgalleriet, Norsk Kulturråd og Norges Bank.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2021 © Kunstverket Galleri AS