Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Tom Sandberg

Andrej Nebb

Produkt nr.:09639101
Kr 16,000.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:22 x 34
Ark:60 x 79
Teknikk: Fotogravyr
Bildet selges med sort ramme kr. 1 513,-
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Tom Sandberg

Tom Sandberg (1953-2014)

 

Tom Sandberg har sin utdannelse fra Trent Polytechnic i Nottingham, England, og han studerte under den anerkjente fotografen Thomas J. Cooper.
 


Tom Sandberg - Fotografi som kunst

Tom Sandberg er mest kjent for sine portretter og sine detaljbilder fra både naturlandskap og by. Tidlig i sin karriere arbeidet han med fotografering for musikkmagasinet Ballade, og skapte konfronterende
portretter av kjente kulturpersonligheter. Videre har han arbeidet med fotografi som teknikk og utforsket dets egenskaper, kun ved å skape sterke fremstillinger i sort/hvitt med innslag av gråtoner.

Tom Sandberg - Kunstnerkarriere

Sent på 1970-tallet ble Henie-Onstad Kunstsenter det første museet til å stille ut Tom Sandbergs fotografier. Dette ledet videre til en lang karriere som kunstner i sjangeren fotografi for Tom Sandberg. Han har hatt utstillinger ved noen av verdens største samtidskunstinstitusjoner, deriblant PS1 i New York, Museum of Modern Art i New York, Moderna Museet i Stockholm og Astrup Fearnley Museet i Oslo. Han står som en av de viktigste fotografene i Norges kunsthistorie der han har vist seg vesentlig i prosessen med å utviske grensene mellom fotografi og kunst. Da han etablerte Fotogalleriet i Oslo, i samarbeid med organisasjonen Forbundet Frie Fotografer, skapte han et utstillingsrom for fotografi på lik linje med et kunstgalleri. I 2005 ble Tom Sandbergs portrettserie fra 1985, med portretter av blant andre John Cage, listet som ett av 12 verk i Morgenbladets kanon over de viktigste verkene i norsk kunst etter 1945.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

ManStengt

Tirs, ons, fre. 10:00 - 17:00

Tors. 10:00 - 18:00

Lør. 12:00 - 16:00

Søn. 12:00 - 16:00*

*kun under utstillinger

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2020 © Kunstverket Galleri AS