Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Kjell Erik Killi Olsen

U.T (V)

Produkt nr.:10128127
Kr 8,000.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:9 x 11
Ark:34,5 x 42,5
Teknikk:Tegning, tusj på papir
Eksklusiv tegning av Kjell Erik Killi Olsen, datert 1995. Dette er en del av en serie med tegninger av kunstneren, som dateres tilbake til 1995 og 1996.
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Kjell Erik Killi Olsen

Kjell Erik Killi Olsen (f.1952)

 

Kjell Erik Killi Olsen er utdannet ved Kunstskolen i Trondheim, Academia Sztuck Pieknyck i Krakow i Polen og ved Statens Kunstakademi i Oslo. Han arbeider som skulptør, maler og grafiker.


>> Se utvalgt kunst av Kjell Erik Killi Olsen


Modernismen kombinert med samtiden i Kjell Erik Killi Olsen

Som grafiker arbeider han mye med litografi og dyptrykk. Kjell Erik Killi Olsens kunst er kjent for å være inspirert av primitive kunstarter, så vel som gatekunst og graffitti. På denne måten kombineres et modernistisk formspråk med samtiden, og skaper spennende komposisjoner av menneskeskikkelser i forskjellige arenaer.

Kjell Erik Killi Olsen - en viktig samtidskunstner

Kjell Erik Killi Olsen har gjennom de siste 20 år vært en av våre mest profilerte og anerkjente samtidskunstnere. Han har mottatt flere priser i Norge og har jevnlig utstillinger over hele Europa og Amerika. I Norge har han stilt ut blant annet på Stenersenmuseet, Henie Onstad Kunstsenter og Trondheim Kunstmuseum. Han har hatt en rekke utstillinger i New York så vel som utstillinger i Roma, Milano og København. I 1989 representerte Kjell Erik Killi Olsen Norge på Saõ Paolo Biennalen, der han stilte ut verket Salamandernatten bestående av 72 skulpturer. Verket ble sett av over 600.000 mennesker i Brasil. Det står som et hovedverk i norsk kunst fra 80-årene.

Kjell Erik Killi Olsens kunst er en del av samlingen til blant annet Nasjonalmuseet for Kunst og Museum of Modern Art i Campiñas i Brasil. Killi Olsen sin kunst kan også sees som utsmykning av blant annet Olavshallen og Skulpturlandskapet i Nordland.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Ons, tors, fre. 12:00 - 17:00

Lør. 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2020 © Kunstverket Galleri AS