Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Kjærtegne XXVI

Produkt nr.:10361149
Kr 2,300.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:28 x 38
Ark:28 x 38
Teknikk: Monotypi
Opplag:1 eksemplar
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Ruth Roland

Ruth Roland (f.1960)

 

Ruth Roland er utdannet ved Statens Kunstakademi, samt ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole, innenfor grafikk og maleri.


Ruth Roland om sin kunst

Som billedkunstner har jeg muligheten til å si det jeg vil si i det materialet som jeg mener er best egnet. Jeg har mye på hjertet. Jeg arbeider med rominstallasjoner, maleri, Artist Books, grafikk og broderi.

Siden 2000 har jeg jobbet med en serie monotypier jeg har kalt «Kart over ømhetens rike». Tittelen «Kart over ømhetens rike» er en setning fra en bok om forelskelse av Roland Barthes. Trykkene fikk tittelen fordi jeg opplever at disse trykkene handler om en forelskelse, om mitt kjærlighetsforhold til livet. De små tingene som det er vanskelig å sette ord på: en sving i veien som minner om noe jeg nesten har glemt, de første raklene om våren, duften av barnet, en kvinne som går over veien, møtet mellom to farger. Og mye, mye mer. I tilblivelsesprosessen handler bildene om eksperimentering og leting. Jeg begynte med prikkene, og føyet flatene til litt seinere. Jeg prøver meg fram. Klipper ut sjabloner. Farger inn, trykker, farger inn med en annen farge, forskyver, trykker igjen, ser, går videre med en tredje farge eller en annen forskyving, eller starter på nytt. Til jeg har et resultat som snakker det språket jeg ønsker.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS