Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Sidsel Westbø

Nocturne 2

Produkt nr.:10269378
Kr 8,000.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:56,5 x 45,5
Ark:81 x 66
Opplag:18 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Sidsel Westbø

Sidsel Westbø (f.1943)

 

Sidsel Westbø er utdannet ved Statens Kunstakademi og Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Westbø arbeider som grafiker med teknikkene koldnål, serigrafi og høytrykk. Hennes formspråk er abstrakt, og hun arbeider med å gjengi naturen i geometriske former.

 

Sidsel Westbø og hennes mange teknikker

Sidsel Westbø arbeider med teknikker som koldnål, serigrafi og høytrykk. Hennes formspråk er abstrakt, og hun arbeider med å gjengi naturen i geometriske former. Hennes komposisjoner dannes med vertikale og horisontale linjer, og motivene fremstår som balanserte verk der fargene og linjene ser ut til å bevege seg rytmisk i motivet.

Sidsel Westbø og hennes mange utstillinger

Med en rekke utstillinger, blant annet på Nasjonalgalleriet, Kunstnernes Hus , Norske Grafikere og Kunstnerforbundet. viser Sidsel Westbø blant Norges fremste kunstnere. I tillegg til dette, har hun deltatt på en rekke internasjonale grafikkbiennaler, blant annet i Japan, England, Frankrike og Tyskland.
Blant offentlige utsmykningsoppdrag har hun blant annet utsmykket Oslo Lufthavn, Gardermoen. Hennes kunstverk har blitt kjøpt inn av en rekke prestisjetunge institusjoner, deriblant Nasjonalgalleriet, Museet for Samtidskunst, British Museum og Norsk Kulturråd.
 

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS