Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Grønt hode

Produkt nr.:25508123
Kr 8,000.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:52,5 x 72,5
Ark:52,5 x 72,5
Teknikk: Litografi
Opplag:160 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Knut Rose

Knut Rose (f.1936, d.2002)

 

Knut Rose var utdannet ved Kunstskolen i Trondheim og Statens Kunstakademi under Aage Storstein og Reidar Aulie. Han arbeidet som maler og grafiker.


Knut Rose - sinnsbilder av mennesker og landskap

Som grafiker arbeidet Knut Rose med litografi. Rose sin billedverden er preget av menneskeskikkelser i mørke, svevende rom. De har en ekspressiv tone der han fremmer sinnsbilder av mennesker og landskap. Verkene grenser over i det abstrakte, der rommet blir et drømmescenario der de langstrakte figurene fremstilles som representanter for en indre sinnsstemning. Knut Rose's grafiske hovedverk regnes som en serie på 15 litografier til Henrik Ibsens Gengangere.

Arven etter Knut Rose

Knut Rose etterlot et markant inntrykk på den norske og internasjonale kunstscenen. Han hadde holdt utstillinger blant annet på Astrup Fearnley Museet for Samtidskunst, Trondheim Kunstforening og Kunstnernes Hus. I tillegg deltok han blant annet en rekke ganger på Høstutstillingen og representerte Norge på Biennalen i Venezia. 
Knut Rose er representert i samlingen til en rekke prestisjetunge institusjoner, blant annet Museet for Samtidskunst, Astrup Fearnley Museet for Samtidskunst, Museum of Fine Arts, Budapest og Galleri degli Uffizi i Firenze.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS