Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Unn Magnussen

Ung Pike (Grønn)

Produkt nr.:10744110
Kr 3,000.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:42,5 x 19
Ark:66 x 50
Opplag:25 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Unn Magnussen

Unn Magnussen (1946-2022)


Unn Magnussen ble født i Oslo der hun fikk sin utdannelse på Statens Håndverk- og Kunstindustriskole og på Statens Kunstakademi. Hun fortsatte sin utdannelse med ett år på den Kungliga Konsthögskolan i Stockholm.


Unn Magnussen - undervisning og utstilling

Unn Magnussen har undervist i grafikk i både Sverige og Norge, og har hatt ulike styreverv for kunstskoler og kunstforeninger. Hun er representert i en rekke museer og kunstsamlinger i Sverige, Norge og England, der i blant Nasjonalmuseet i Stockholm, Nasjonalmuseet i Oslo og The British Museum of Art.

Unn Magnussen - det abstrakte og det formgivne

I sin grafikk beveget Unn Magnussen seg mellom det abstrakte og det formgivne. Ofte begrenset hun sine grafiske bilder til få farger i en monokrom skala, andre ganger skaper hun verk med stor fargekontrast og med maleriets egenskaper. Unn Magnussen Bergmarks bilder er ornamentale, ofte enkle men sofistikerte, i en myk, organisk følsom tone. Hennes former er som regel ekspressive, men kan også preges av en stille monumentalitet (Johan Strøm, Helsingborg Dagblad).

Det enkleste motivet innehar utallige muligheter for tolkninger og kunstneriske utfordringer. Å utforske motivets vesen, dets form og farge forblir en uendelig kilde til fornyelse. Men det såkalte motivet lar seg ikke begrense av den gitte farge og form fordi det ene øyeblikket undergraves av det neste. Ikke to opplevelser er identiske. Om vi unngår å rasjonalisere og systematisere så ser vi alt på nytt hele tiden. Gjennom kunsten lærer vi oss å se mangfoldet og mulighetene i våre synsinntrykk.  - Unn Magnussen

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS