Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

Per Kleiva, Ein vakker morgon, silketrykk, 50x50cm

Kunstverket Galleri presenterer

Galleriets faste

21.11.23.12.2020

 

Kunstverket Galleri har som formål å fremme grafikk og andre arbeider på papir ved å skape og formidle utstillinger som viser de fremste grafikerne i Norden. Vi har et særlig fokus på etablerte norske samtidskunstnere, som i tillegg til sine primære uttrykk har vist en interesse og et talent for å arbeide med grafikk som medium. Galleriet feiret 30 år med en omfattende jubileumsmarkering før jul i fjor. Årets desemberutstilling presenterer nyeste arbeider av kunstnere som vi over tid har hatt et betydningsfullt samarbeid med.Kollektivutstillingen formidler et bredt utvalg kunstnere og arbeider av ulike grafiske teknikker i varierende prisklasser. Det blir salg rett fra vegg.

Kunstnere representert:

Per Kleiva, Inger Sitter, Lars Lerin, Sidsel Westbø, Håkon Bleken, Ørnulf Opdahl, Morten Krogvold, Kjell Nupen, Frans Widerberg, Magne Furuholmen, Sverre Malling, Nico Widerberg, Eva Harr,  Patrick Huse, Sverre Bjertnes, Cathrine Alice Liberg, Olav Christopher Jenssen, Ellen Karin Mæhlum, Arne Bendik Sjur, Erling Valtyrson, Bjarne Melgaard, Per-André Nielsen, Tom Gundersen, Annette Kierulf, Terje Resell, Frank Brunner, Christopher Rådlund, Håvard Homstvedt, Carl Nesjar, Arild Yttri, Zdenka Rusova, Johan Harstad, Marianne Heske, Per fronth m.fl.

 

Vedrørende koronasituasjonen: Galleriet følger myndighetenes anbefalinger og vil begrense antall personer som kan oppholde seg i galleriet av gangen. Publikum henstilles til å benytte desinfeksjonsmidler ved ankomst og vi ser gjerne at dere bruker munnbind.

 

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Ons, tors, fre. 12:00 - 17:00

Lør. 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2020 © Kunstverket Galleri AS