Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Lisa Andrén

Vår

Produkt nr.:10583175
Kr 2,600.00
Kjøp
Størrelse:
Motiv:24,5 x 22
Ark:37,5 x 51,5
Teknikk: Koldnål
Opplag:40 eksemplarer
Alle grafiske arbeider på våre nettsider er signert og
nummerert av kunstner.
Vi tilbyr innramming, kontakt oss for informasjon.
Kjøpsbetingelser / Terms and conditions

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Lisa Andrèn

Lisa Andrèn (født 1950)


Lisa Andrèn er en svensk grafiker, utdannet ved Grundskolan för konstnärlig utbildning i Stockholm og Grafikskolan Forum i Malmö.

 

Lisa Andrèn - balanserte bilder og internasjonale utstillinger

Med teknikken koldnål på kobberplate jobber Lisa Andrèn frem sine motiver av mennesker, båter og dyr. Hennes formuttrykk er preget av veloverveide komposisjoner som skaper en balanse og harmoni i bildene, ofte fremstilt gjennom en myk strek og glidende overganger.

Lisa Andrèn har stilt ut blant annet ved Konsthallen i Luleå, Grafiske Sällskapets Galleri i Stockholm og på Galleri Öhrström i Gøteborg. I tillegg til dette, har hun deltatt på en rekke kollektivutstillinger rundt om i verden, blant annet i Storbritannia, Tyskland og Frankrike, så vel som i Norge.

Hun er blitt kjøpt inn av en rekke internasjonale institusjoner, blant annet British Museum, Stenersenmuseet og Nationalmuseet i Stockholm.

 

Vi gjør vårt ytterste for å gjengi bildene mest mulig korrekt, men gjør oppmerksom på at enkelte bilder kan variere noe i farger fra skjerm til skjerm. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og utsolgte bilder.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS