Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

Therese Nortvedt - Therese Nortvedt (bok)

Therese Nortvedt

Therese Nortvedt (bok)

Produkt nr.:1049
Kr 398.00
Kjøp
Utgivelsesår:2001
Forlag:Labyrinth Press
Antall sider:120
Phillipe Poloni skriver i boken fra Therese Nortvedts givende opphold i New York på tidlig 80-tallet frem til i dag. Boken viser blant annet maleriene av den unge John F. Kennedy ved sin fars båre.
Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser:
Privatkunder får bestillingen tilsendt i postoppkrav dersom ikke annet er avtalt. Porto og oppkrav, kr. 150,- per forsendelse, kommer i tillegg til billedprisen. Frakt for innrammede bilder er kr. 300,- per bilde. I tillegg til prisen kommer lovpålagt 5% kunstavgift til Bildende Kunstneres Hjelpefond på arbeider/ bilder over kr. 2000,-. Det er 14 dagers angrefrist ved kjøp via internett. Kunstverket omsetter kunst som mellommann for kunstner. Eiendomsretten til bildene tilhører kunstner inntil hele beløpet er betalt.
Les mer her

Om Therese Nortvedt

Therese Nortvedt (f.1953) 

 

Therese Nortvedt er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim, Kunstakademiet i Oslo, Central School of Art and Design i London og English National Opera Theatre Design. Hun har også hatt, som første norske kunstner, et treårig arbeidsstipend og studio ved PS1, en del av MoMa i New York.


Grafikeren Therese Nortvedt

Therese Nortvedt arbeider som maler, tegner og grafiker. Som grafiker arbeider hun med teknikker som etsning og litografi.
Hun har et figurativt formspråk med motiver av kvinneskikkelser og barn. Hennes skikkelser ser ut til å eksistere i verkene som i en eventyrverden fylt av mystiske hendelser. ”Barn er ikke én ting, de er enkeltindivider som alle andre. Men det er noe uforutsigbart ved barns natur, et slags mysterium, og det tiltrekker meg som kunstner”.

Kunstneren Therese Nortvedt

Med stor suksess i inn- og utland, har Therese Nortvedt etablert seg med utstillinger blant annet på Henie Onstad Kunstsenter og Galleri F-15, så vel som en rekke utstillinger i kunstmetropoler som London og New York. Med disse, har hun etablert seg som en anerkjent internasjonal kunstner.
Hennes kunstverk er kjøpt inn av blant annet Nasjonalmuseet for Kunst, Astrup Fearnley Museet for Samtidskunst, Norsk Kulturråd, Statens Konstråd i Sverige og Nordisk Kunstcentrum, Helsinki, Finland.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

Man: stengt

Tirs, ons, fre 11:00 - 17:00

Tors. 11:00 - 18:00

Lør-søn 12:00 - 16:00

Les vår Personvernerklæring

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.

2022 © Kunstverket Galleri AS