Gå til innholdet
Meny
- Ledende på nordisk kvalitetsgrafikk

20 mest søkte:

 

Unn Magnussen

Viser side 1 av 1. (Totalt 6 bilder.)

Om Unn Magnussen

Unn Magnussen (født 1946)


Unn Magnussen er født i Oslo der hun fikk sin utdannelse på Statens Håndverk- og Kunstindustriskole og på Statens Kunstakademi. Hun fortsatte sin utdannelse med ett år på den Kungliga Konsthögskolan i Stockholm.


Unn Magnussen - undervisning og utstilling

Unn Magnussen har undervist i grafikk i både Sverige og Norge, og har hatt ulike styreverv for kunstskoler og kunstforeninger. Hun er representert i en rekke museer og kunstsamlinger i Sverige, Norge og England, der i blant Nasjonalmuseet i Stockholm, Nasjonalmuseet i Oslo og The British Museum of Art.

Unn Magnussen - det abstrakte og det formgivne

I sin grafikk beveger Unn Magnussen seg mellom det abstrakte og det formgivne. Ofte begrenser hun sine grafiske bilder til få farger i en monokrom skala, andre ganger skaper hun verk med stor fargekontrast og med maleriets egenskaper. Unn Magnussen Bergmarks bilder er ornamentale, ofte enkle men sofistikerte, i en myk, organisk følsom tone. Hennes former er som regel ekspressive, men kan også preges av en stille monumentalitet (Johan Strøm, Helsingborg Dagblad).

Det enkleste motivet innehar utallige muligheter for tolkninger og kunstneriske utfordringer. Å utforske motivets vesen, dets form og farge forblir en uendelig kilde til fornyelse. Men det såkalte motivet lar seg ikke begrense av den gitte farge og form fordi det ene øyeblikket undergraves av det neste. Ikke to opplevelser er identiske. Om vi unngår å rasjonalisere og systematisere så ser vi alt på nytt hele tiden. Gjennom kunsten lærer vi oss å se mangfoldet og mulighetene i våre synsinntrykk.  - Unn Magnussen

CV Unn Magnussen

Vi gjør vårt ytterste for å gjengi bildene mest mulig korrekt, men gjør oppmerksom på at enkelte bilder kan variere noe i farger fra skjerm til skjerm. Vi tar forbehold om mulige skrivefeil og utsolgte bilder.

Kontakt

Kunstverket Galleri AS
Kirkegata 5, 0153 Oslo

Tlf: 23 23 41 50
Faks: 23 23 41 51
Email: gallerist@kunstverket.no

Åpningstider

ManStengt

Tirs, ons, fre. 10:00 - 17:00

Tors. 10:00 - 18:00

Lør. 12:00 - 16:00

Søn. 12:00 - 16:00*

*kun under utstillinger

 

Kunstverket Hovedøya Galleri:
Lavetthuset, Hovedøya

Tlf: 23 23 41 50
Fax: 23 23 41 51
Email: hovedoya@kunstverket.no

Åpningstider

Fre - Søn 13:00 - 17:00

Galleriet er åpent i perioden
medio juni – medio august

Galleriets mailingliste

Hvis du ønsker å motta vårt nyhetsbrev på e-post, kan du
skriv inn din e-postadresse ovenfor, og klikk Send.

Kunst i kvadraturen

KUNST I KVADRATUREN
er et samarbeidsprosjekt mellom ti gallerier i Kvadraturen.